Nog 1 plaats vrij voor het Keeperskamp in Groningen in 2018

Keeping the Zero organiseert deze zomer haar tweede Keeperskamp in de laatste week van de zomervakantie. Dit kamp wordt in samenwerking met Voetbalkamp Groningen gehouden op Stadion de Esserberg. Dit is de thuishaven van Be Quick 1887 en Helpman.

Het Keeperskamp duurt 5 dagen en begint op maandag 27 augustus. Er is nog 1 plek vrij. Dan is het Keeperskamp vol met 40 keepers. Het keeperskamp is voor jongens en meisjes vanaf 7 jaar. 5 Dagen trainen en leven als een profkeeper.

Keeperskamp 2018 is VOL!

Info en aanmelden:https://keeperskampgroningen.com

Keeperskamp Groningen 2018

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s